SLEUTERROCK 2018

Kerkplein Oeselgem

SLEUTERROCK 2018 "De nieuwste rijzende ster in de comedy" Talent komt altijd bovendrijven, wordt gezegd. Maar soms komt het wel heel plots aan de oppervlakte, zoals in het geval van Jasper Posson

SLEUTERROCK 2018 Sleuter Rock

B-8720 Oeselgem, BE-VOV, Belgium - +32.477.37.30.93 -

SLEUTERROCK 2018 website is loading...

Sleuterrock, kerkplein Oeselgem

Jasper Posson

Jasper Posson

"De nieuwste rijzende ster in de comedy"

Talent komt altijd bovendrijven, wordt gezegd. Maar soms komt het wel heel plots aan de oppervlakte, zoals in het geval van Jasper Posson. Deze sympathieke Antwerpenaar haalde jaren geleden als student weleens de pers als preses en woordvoerder van zijn studentenkring, maar kwam als comedian pas in onlangs bovendrijven als primus van de Lunatic Comedy Award 2017.

Met illustere voorgangers als Gunter Lamoot, Lieven Scheire, Philippe Geubels, Lukas Lelie en Jens Dendoncker verkeert de volgens sommigen grappigste ambtenaar van Vlaanderen - anderen hebben het dan weer over de énige grappige ambtenaar - als laureaat alleszins in roemrijk gezelschap.

Dat belooft dus voor de toekomst, want ook al timmert Jaspen Posson sinds 2014 aan de comedyweg en verzorgde hij als halve finalist van andere bekende comedywedstrijden zoals Culture Comedy Award en de Radio 2 Humorklas al het voorprogramma van onder anderen Bas Birker en Steven Mahieu, de deur naar het grote publiek staat nu wijd open. Zijn strafste troef: een batterij scherpe observaties waarmee hij nietsontziend aan de slag gaat. Verzuurde politici, romantiekloze zee-otters en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen: hij haalt ze allemaal even vlotjes door de mangel.

Theater

"Hard werken is nu de boodschap", liet de nieuwste coming man of comedy zich meteen ontvallen nadat hij zijn eerste grote prijs in de wacht sleepte. Posson beseft dat hij een grote stap gezet heeft maar nog een hele weg af te leggen heeft. "Veel optreden en hopelijk binnen een jaar of twee een eigen avondvullende show", klinkt het voor een keer niet om te lachen.

Youtube

Win For Life

Coca-Cola

AXA Quintyn

Bavik Super Pils

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid