Algemene Quiz - vrijdag 15 april 2016 - Where's your brain at?

on 11 February, 2016

U heeft interesse in een stevige streep muziek maar bent niet te beroerd om uw intellect tentoon te spreiden? U houdt van headbangen en bent toch in staat om uw brein zinnige antwoorden te laten produceren? U hangt tijdens optredens doorgaans aan de toog en doet daar de meest uiteenlopende wijsheden op?

Klinkt dit enigszins bekend in de oren? Meldt u aan en neem deel aan de SLEUTERROCK-QUIZ! Verzamel een ploeg van maximaal 4 personen en bewijs dat jij en je vrienden meer in je mars hebben dan decibels & alcohol absorberen. Neem deel met je vereniging, verbijster ons met jullie algehele kennis en keer huiswaarts met één van onze schitterende prijzen!

U bent welkom vanaf 19.30u, de quiz begint om 20u30 stipt! Wij stellen de vragen, houden de kelen vochtig en bezorgen u een boeiende avond. Schaaf alvast uw kennis bij... De categorieën zijn zeer uiteenlopend en vergen algemene kennis. Natuurlijk zal er ook een muzikale noot aan te pas komen. WANT QUIZZEN IS ROCK 'N' ROLL!!!!

Inschrijven?
Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met ploegnaam, naam en mailadres van de teamleider, dan krijgt u alle info toegestuurd.

De quiz gaat door in een verwarmde tent op het Kerkplein van Oeselgem.

http://www.facebook.com/events/172980063064179/