SLEUTERROCK 2018

Kerkplein Oeselgem

SLEUTERROCK 2018 Bulls on Parade (laatste passage op Sleuterrock in 2010) Legendarische Rage Against The Machine tributeband

SLEUTERROCK 2018 Sleuter Rock

B-8720 Oeselgem, BE-VOV, Belgium - +32.477.37.30.93 -

SLEUTERROCK 2018 website is loading...

Sleuterrock, kerkplein Oeselgem

SLEUTERROCK viert zijn 15de verjaardag met een 'THE BEST OF' Edition!

Gepost op zondag, 18 december 2016

Bulls on Parade (laatste passage op Sleuterrock in 2010)

Legendarische Rage Against The Machine tributeband. Stonden in 2016 oa nog op grote festivals in België zoals: GRASPOP en DOUR. Deze absolute klepper van formaat breekt meteen ook onze tent af!

Bizkit Park (laatste passage op Sleuterrock in 2014)

NU metal tribute met VJ Niko van Jim TV, ze staan ook geprogrammeerd op GRASPOP 2017 in Dessel. Alle knallers uit dit weergaloos tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, P.O.D, Disturbed, Drowning Pool.. Ze moeten er allemaal aan geloven.

Zebras are timeless (Z.A.T.) (laatste passage op Sleuterrock in 2015)

De beste party-band uit de streek. In 2015 lieten ze ons voor het laatst dansen op ska, reggea en salsa en in 2017 komen ze dat nog eens opnieuw doen met een 9-koppige bezetting! SKA, SKA, SKA!

Maid Marion (laatste passage op Sleuterrock in 2008)

Onze lokale 'boysband' heeft 2 maal ons podium bestegen en dit telkens met zeer veel succes. Maid Marion zijn de lokale helden, bekend van groepen zoals daar zijn: Dear Hearts, Brewed In Belgium, Goodest, Lewis, Circo... speciaal voor de jubileum-editie van Sleuterrock maken ze een 1-malige comeback.

Gino's eyeball (laatste passage op Sleuterrock in 2003)

Met Gino’s Eyeball halen we de meest besproken band van de allereerste editie terug! Dit punktrio, ook wel de vlaamse NOFX genoemd, is één van de pioniers van de vlaamse poppunk. Ze toeren al 18 jaar en zijn waarschijnlijk de meest geboekte band uit België. Dit zagen ze beloond met onder andere een optreden op de mainstage van GROEZROCK. Deze dolkomische Antwerpenaars hebben een ijzersterke live-reputatie, dus een must see!

Screamager (laatste passage op Sleuterrock virtueel in 2016)

THERAPY? tribute band. Doordat ze vorig jaar in de halve finale van een Nederlandse prestigieuze muziekwedstrijd de jury omver bliezen gingen ze door naar de finale, bleek die finale dezelfde dag van Sleuterrock 2016 te zijn, dus lieten we ze hun kans gaan, op voorwaarde dat ze het volgende jaar alles gingen komen goedmaken. Hou u dus vast voor een stevige portie goedmaakseks...

Peter Tanghe Accoustic Ambiance (laatste passage op Sleuterrock in 2012)

In 2012 speelde Peter Tanghe tussen alle shows een akoestische set. Dit jaar komt hij dit kunstje nog eens opnieuw doen! Meezingen geblazen.

SPANKY (dj) (laatste passage op Sleuterrock in 2016)

Na al het rockgeweld is het tijd om te dansen op de beats van Spanky. Het is ondertussen de derde keer dat hij SLEUTERROCK zal afsluiten!


KOOP JE TICKETS ONLINE VIA FACEBOOK OF VIA WWW.SLEUTERROCK.BE
COMBI: €20 | VRIJDAG VVK: €12 | ZATERDAG VVK: €12 | ZATERDAG ADD: €15

Win For Life

Coca-Cola

AXA Quintyn

Bavik Super Pils

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid