SLEUTERROCK 2024

Kerkplein Oeselgem

SLEUTERROCK 2024 De vijf ervaren muzikanten van WHY GO HOME vormen samen de beste Pearl Jam-tribute van Nederland. De sound van WHY GO HOME wordt gekenmerkt door strakke drums, virtuoze gitaarsolo's en veelzijdige baslijnen

SLEUTERROCK 2024   Sleuter   Rock

B-8720   Oeselgem, BE-VOV, Belgium - -

SLEUTERROCK 2024 website is loading...

SLEUTERROCK 2024

WHY GO HOME

WHY GO HOME

De vijf ervaren muzikanten van WHY GO HOME vormen samen de beste Pearl Jam-tribute van Nederland.

De sound van WHY GO HOME wordt gekenmerkt door strakke drums, virtuoze gitaarsolo's en veelzijdige baslijnen. Het stemgeluid van zanger dat akelig dicht bij de herkenbare vedder-sound ligt maakt de 100% Pearl Jam-beleving compleet. uitverkochte shows zij het resultaat, waaronder de hoofzalen van MEZZ breda, Gebouw T' Bergen op Zoom, De vorstin Hilversum en Metropool Enschede waar een laaiend enthousiast publiek compleet losging.

De avondvullende live-set omvat een perfecte mix van zowel de hardere rocknummers als de rustige rockballads waarmee Pearl Jam de afgelopen 30 jaar furore heeft gemaakt. Ook de wereldbekende Unplugged '92-sessie heeft WHY GO HOME inmiddels in de vingers zitten en dit legendarische optreden blijft zeker niet ongemoeid!

Bereid jezelf voor op een niet van echt te onderscheiden tribute-ervaring met verrassende setlijst en ga los op de welbekende grungerock-sound uit de jaren 90!

Website & Facebook

Youtube

https://youtu.be/ShihM17DZQY

Sponsors SR2023

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid