SLEUTERROCK 2024

Kerkplein Oeselgem

SLEUTERROCK 2024 Spijtig genoeg zal UNRAVEL niet kunnen spelen op Sleuterrock wegens het halen van de finale voor de Wacken Open Air voorselectie. (Dit bewijst nog maar eens dat onze neus voor opkomend talent onbetwistbaar blijft

SLEUTERROCK 2024   Sleuter   Rock

B-8720   Oeselgem, BE-VOV, Belgium - -

SLEUTERROCK 2024 website is loading...

SLEUTERROCK 2024

Mantah

Gepost op maandag, 6 maart 2023

Mantah

Spijtig genoeg zal UNRAVEL niet kunnen spelen op Sleuterrock wegens het halen van de finale voor de Wacken Open Air voorselectie. (Dit bewijst nog maar eens dat onze neus voor opkomend talent onbetwistbaar blijft.) We wensen UNRAVEL alvast heel veel succes !

Maar, niet getreurd! MANTAH schiet ons te hulp.

Deze West-Vlaamse metalcore band heeft zich gebaseerd op iconen van de rock en metal wereld zoals Linkin Park, Korn en Slipknot. Aan ervaring is er ook geen tekort. In 2018 verliet Bart Vandeportaele Spoil Engine na een loopbaan van acht jaar. Tijdens zijn tijd bij Spoil Engine stond hij op Wacken, Graspop, Summer Breeze, Pukkelpop en nog veel meer...

In de jaren daarna heeft hij zich zonder enige beperking gefocust op het schrijven van liedjes in zijn thuisstudio. Vandeportaele begon samen te werken met zanger Sven Herssens (Fields of Troy) om het specifieke geluid te vinden waarnaar ze op zoek waren: zware, beukende muziek met aanstekelijke, diverse vocalen en melodie├źn.

In het najaar van 2020 sloten Bert Nauwynck (Diecast Unit), Lothar Ryheul (Fields of Troy) en Dennis Wyffels (Lethal Injury / Bloodrocuted) zich aan bij het project en duwden de nummers naar een hoger niveau.

Bereid jullie maar alvast voor op een stevig potje headbangen met Mantah!

Sponsors SR2023

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid